fan klubb

Meta

Blodig urettferdig!

Kor e fine damen hen, kom frem igjen, eg vil bare kose...

Kor e fine damen hen, kom frem igjen, eg vil bare kose...

Det er det det er. Blodig urettferdig. Bokstavelig talt. Blod og urett. En dame lenger oppe i huset har løpetid. Og jeg er mann. Men får vi følge naturens lover uforstyrret? Nei! Det er urettferdig! Og hun har dryppet litt blod på trappen her og, så det gjør det ikke akkurat noe enklere for meg. Jeg mener, jeg er en hund! Jeg styres av primalbehovene vann, mat og kjærlighet. Og vann og mat er jo i boks, så da kan jeg fokusere all min energi på kjærlighet. Og bruke hvert våkent sekund på å tenke på tapt kjærlighet og mulighetene som er rent vekk. Og stadig driver nedover strykene i stadig raskere tempo mot fossen. Det er blodig urettferdig!!! Og resulterer i at jeg går rundt og pistrer og høres ut som Sprocket i Fraglene. Så da sitter jeg her da. Med skjegget i postkassen. På altanen. Eller ved døren. Eller i vinduet. Tror jeg trenger en valium… For et hundeliv!

Vote:

12 comments to Blodig urettferdig!

 • Mathilda og Theodor

  Hahahahaha! Tilgi meg at jeg ler, Zhivago, men du er liksom bare misèrens mester! Grusomme er de, både mor og far. De burde slippe deg ut og la deg få leve som byens største Casanova. Få høvle over alt av bikkjehunnkjønn i mils omkrets. Det fortjener du!
  Mathilda og Theodor´s last blog ..Varmesøkende katt / Heat seeking cat.

  My ComLuv Profile

 • Mathilda og Theodor: misèrens mester

  Så lenge jeg er mester er jeg litt mer fornøyd. Og bare vent, så skal du få se på løvetannbarn da :P (Har det egentlig ikke så ille i hverdagen, men det blir mellom oss, sant?? Ellers…. GRRRR!)

 • MajorogMeg

  høm….trur d e nån i strøket her også for d lukte godt på tur…i dag mått æ ha på sånn der dekken på tur…puh….vi møtt ingen for æ skjæmtes…Mossan si a ikke har photoshop eller ka d va…æ får sånn der boxermat av royal canin..
  hyl høyer…så trur dæm at du MÅ ut…

 • Ronja

  Dette kan jeg lite om altså, men etter hva jeg har forstått fra noen av kompisene mine i parken, så er ikke alternativet så bra altså. Et par av gutta ble litt vel ville av denne løpetia, og menneskene sendte dem rett til doktoren til en liten opetasjon ….. og de er ikke så opptatt av jenter mer for å si det sånn ….. men de er jo ikke noe til mannfolk lenger heller da …..
  Ronja´s last blog ..HELT KRISE!

  My ComLuv Profile

 • MajorogMeg: høm….trur d e nån i strøket her også for d lukte godt på tur…i dag mått æ ha på sånn der dekken på tur…puh….vi møtt ingen for æ skjæmtes…Mossan si a ikke har photoshop eller ka d va…æ får sånn der boxermat av royal canin..
  hyl høyer…så trur dæm at du MÅ ut…

  Dekken. Er det en slik stilig frakk? Kan love at eg skal hyle, men skal vente til i natt. hehehe.

  Ronja: Dette kan jeg lite om altså, men etter hva jeg har forstått fra noen av kompisene mine i parken, så er ikke alternativet så bra altså. Et par av gutta ble litt vel ville av denne løpetia, og menneskene sendte dem rett til doktoren til en liten opetasjon ….. og de er ikke så opptatt av jenter mer for å si det sånn ….. men de er jo ikke noe til mannfolk lenger heller da …..

  Det der kan jeg love aldri vil skje. Jeg har tatt det opp i familieråd, og fått skriftlige lovnader som er underskrevet av uavhengige vitner på at både far og mor aldri skal finne på å bestille avmanning. De har lovd å elske meg i både gode og dårlige dager. Og støyende dager :P

 • leoprinsen

  Jeg har full forståelse og medfølelse med deg! Også i samme hus da gitt! (Eneste trøst er at veien er kort…. foreslår at du sniker deg ut når de tobente har sovnet og går på damebesøk!)
  leoprinsen´s last blog ..Sokkedorisei!

  My ComLuv Profile

 • MajorogMeg

  Stilig og stilig fru Blom…ja frakk…å æ føle mæ teit me d…men d hjalp mot kulingen vi har her ved havet…så da så..møtt en rev på turen i kveld…den villa æ jag..men sure Mossan sa nei..
  MajorogMeg´s last blog ..Helt villt

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen

  Slik er det for flesteparten av vi mennesker også når vi går nedover Carl Johan en varm sommerdag.
  Morten Pedersen´s last blog ..The Great Tit (Parus Major).

  My ComLuv Profile

 • Rune

  Det er ingen spøk det der ville jeg tro… men du må ikke mase for mye nå da, eller så blir du sittende på verandaen å synge Nøtteliten resten av livet :) Kanskje vi må skrive om den sangen litt?

  ”Zhivago satt i toppen av et hus,
  eneste han kikket etter det var mus,
  men det fikk han ikke se, for han måtte på sykehus,
  og nøttene fikk han ikke ha med seg inn i hus…”

  - Nei huff og huff, drifter og lyster kan være en prøve, la oss håpe at kontrakten din er vanntett! :)

 • leoprinsen: Jeg har full forståelse og medfølelse med deg! Også i samme hus da gitt! (Eneste trøst er at veien er kort…. foreslår at du sniker deg ut når de tobente har sovnet og går på damebesøk!)

  Driver faktisk å lærermeg å åpne dører nå. Har nesten altandøren, men sliter litt når den er låst. Men de kan bare vente. Da skal det bli et lykkelig kollektiv i beste -68er stil her på Nordnes :P

  MajorogMeg: Stilig og stilig fru Blom…ja frakk…å æ føle mæ teit me d…men d hjalp mot kulingen vi har her ved havet…så da så..møtt en rev på turen i kveld…den villa æ jag..men sure Mossan sa nei..

  Får du ikke lov å jage rev???? De har jo ikke bønder med børse engang. Nei, hun morra di må nok snakkes hardt til!

  Morten Pedersen: Slik er det for flesteparten av vi mennesker også når vi går nedover Carl Johan en varm sommerdag.

  Hvem er Carl Johan? Og er det normalt blandt mennesker å gå på andre mennesker når de ser på damene? Fy flate dere er rare!!!

  Rune: Det er ingen spøk det der ville jeg tro… men du må ikke mase for mye nå da, eller så blir du sittende på verandaen å synge Nøtteliten resten av livet :)Kanskje vi må skrive om den sangen litt?
  ”Zhivago satt i toppen av et hus,
  eneste han kikket etter det var mus,
  men det fikk han ikke se, for han måtte på sykehus,
  og nøttene fikk han ikke ha med seg inn i hus…”- Nei huff og huff, drifter og lyster kan være en prøve, la oss håpe at kontrakten din er vanntett! :)

  Haha. Tror du kan overta denne bloggen en stund jeg :) Har sjekket med far nå, og han står fast ved at den er vanntett. Han sier at om det blir for ille, så får vi ta å flytte på landet akkurat når det står på som værst. Og da må det jo ordne seg. Nå kommer mor til å ha den sangen på hjernen i hele helgen :P

 • Rune: Mor har forresten et spørsmål hun har prøvd å få svar på i lengre tid. Hvorfor bor nøtteliten i toppen av et tre? Ville det ikke vært lurere sånn midt på treet, både med hensyn til ly og kamuflasje og mattilgang og sunn fornuft? Min teori er at nøttene har gått til hodet på han.

 • Rune

  Hehe, jeg vet ikke om jeg kler å være Ulvehund så lenge, men noen dager skulle jeg fikset :) Men husk at synkefrie båter kan også syke da… :( Spør henne om det ikke er hyggelig med en sang å nynne på da, verre er det med det hun lurer på, tror jeg foretrekker sang på hjernen enn et slikt spørsmål, hehe. Men skulle jeg vrengt litt på teflonhjernen min så ville jeg nok sagt at det er ikke sant at han bor i toppen av et tre, for jeg har enda til gode å se et ekorn i toppen der. Men det er jo rare dyr da, så hvem vet det sikkert :)
  Rune ´s last blog ..Tresko

  My ComLuv Profile

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled