fan klubb

Meta

Jeg er Zhivago

Elsk meg og frykt meg!

Elsk meg og frykt meg!

Idag har jeg stjålet en ide fra Leoprinsen om å fortelle ti ting dere ikke viste om meg. For jeg er jo så flink til å ikke fortelle noe. Satser egentlig på å være den litt stille mystiske typen. Ligger litt til familien den stilen der :) Uansett, her er det:

1. Ingen vet hva jeg egentlig veier. Men det er like greit, for skjønnhet kommer innenfra?

2. Jeg har flere kjærester en tær. Men elsker alle like mye. Tror jeg er sånn poly-ett-eller-annet. Far håper jeg skal vokse det av meg, mens jeg mistenker mor for å være litt stolt.

3. Jeg plukker aldri opp etter meg. Hva har man mennesker for?

4. Jeg får sitte i vinduskarmen! Og har spesiallaget vinduskarm som går helt til gulvet.

5. Jeg syns de grønne olivene er best.

6. Jeg spiser ca 2 liter høyenergifor om dagen. Du vet, slik for aktive hunder men lopper i blodet og mye å gjøre. Har sinnsykt mye å gjøre faktisk. Men det er en digresjon….

7. Etter at jeg har drukket vann på jobben, bruker jeg konsekvent onkel Tom som serviett. Man har da manerer! Skulle tatt seg ut om jeg skulle gått rundt med vann i bart og skjegg hele dagen. Det kommer jo ofte fremmedfolk innom på jobb.

8. Jeg er jomfru……… og egentlig ikke helt sikker på hvordan ting fungerer…..

9. Jeg har bare dusjet fire ganger på 14 og en halv måned. Hahahaaaaa. Men er deilig i pelsen alikevel. Det kommer av nupping, børsting og viktigst av alt: Mye frisk luft :) Kan forresten være en av grunnene til at jeg er jomfru……

10. Og ikke minst: Jeg har livsmottoet “Det er lettere å få tilgivelse enn tilatelse”.

Vote:

11 comments to Jeg er Zhivago

 • Rune

  Det var et knallfint bilde av deg, og lite her kom overraskende på av en eller annen merkelig grunn :) Men åpenhet er viktig, da knytter man kontakter. Ha en avslappet aften i vinduskarmen din :)
  Rune´s last blog ..SkyWatch 33

  My ComLuv Profile

 • Anne-Sophie

  he he he… liker særlig godt punkt nr.3.
  Anne-Sophie´s last blog ..Nå skjer det kanskje noe på Gjetemyren gård

  My ComLuv Profile

 • Ronja

  Så hyggelig å bli bedre kjent med deg. Men sånn fra oss damers standpunkt – du kan sikkert ta en dusj til snart ….. elles er jeg mest misunnelig på matrasjonene dine – jeg får 110 GRAM (!?!?!?) tørrfor hver dag – hva slags mengder er det å servere en schnauzer????
  Ronja´s last blog ..Vinduskarmen

  My ComLuv Profile

 • Leoprinsen

  Hmmm, den jomfru greia…du er jo en forholdsvis ung kar så du har tiden foran deg. Jeg derimot er en godt voksen “gutt” (som de bruker å si i kontaktannonsene) og jeg lider av den samme skjebnen. Nå må sant sies; jeg har ØNSKET å endre på dette, jeg har hatt MANGE MULIGHETER til å endre på dette – men har jeg fått LOV! NEIDA! Alt er Sjefens skyld!
  Når det gjelder den badinga så har ikke jenter peiling! Bading skal foregå utendørs, ikke innendørs!
  Leoprinsen´s last blog ..White stuff

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen

  Flott bilde og mye ‘nyttig’ informasjon her. Nå vet vi så mye mere om deg.
  Morten Pedersen´s last blog ..Bullshit.

  My ComLuv Profile

 • MajorogMeg

  Skal si du spiser mye!!!! Men du trenger det vel. At ingen vet exakt hva du veier skjønner jeg godt. Hvem kan løfte deg og stå på vekta?? Veldig bra at du tørker av deg på Onkel Tom, ja, visse manerer har man da bare. Jeg tar de som er nærmest ellers så stiller jeg meg i vinduet og freser og slapser der.
  Prøvde meg i nysofaen i dag…fy søren så sur Mossan ble. Furie..
  Så nå ligger jeg i puta mi og ser trist ut…prøver iallefall…for hodet bobler egentlig:)

  Flott helg til deg og dine:)
  MajorogMeg´s last blog ..Oktober

  My ComLuv Profile

 • Daxeé

  To liter!!! Det er det jeg spiser på ei uke eller to, jo! Ikke rart du er så stor og fin. Kanskje jeg må begynne å spise mere, jeg også, så blir jeg schvær og røff og tøff som deg :-) Men du. Tror du det er vanskeligere å bli tilgitt for alt det gærne en finner på når en er så stor som deg? Jeg kan gjøre nesten hva som helst, jeg, og likevel sier folk: du så søt han er! Gjett om jeg benytter meg av det ;-)
  Daxeé´s last blog ..Forelska!

  My ComLuv Profile

 • Mathilda og Theodor

  Fantastisk interessant! :-) Synes forøvrig det er MOR som er stolt av at du har så mange damer og ikke FAR. Trodde fedre liksom ble litt ekstra stolte når gutta deres har draget?
  Mathilda og Theodor´s last blog ..Innekatt eller utekatt? En liten guide.

  My ComLuv Profile

 • Mathilda og Theodor

  Rettelse: “Synes forøvrig det er RART AT DET ER MOR som er stolt av at du har så mange damer og ikke FAR.”
  Mathilda og Theodor´s last blog ..Innekatt eller utekatt? En liten guide.

  My ComLuv Profile

 • Superhue

  2 liter fôr!! Ganske mye og sikkert dyrt… Litt stusselig når middagen kan regnes om i liter også. Feks: i går spiste jeg 3 dl lunsj og 1,2 liter middag.
  Superhue´s last blog ..Thegarden.no og fersk vinyl

  My ComLuv Profile

 • Rune: Det var et knallfint bilde av deg, og lite her kom overraskende på av en eller annen merkelig grunn :)Men åpenhet er viktig, da knytter man kontakter. Ha en avslappet aften i vinduskarmen din :)

  Jeg er helt for åpenhet og kontakter. MEn ble lite vinduskarm i helgen, men derimot mye lyng og hav :D

  Anne-Sophie: he he he… liker særlig godt punkt nr.3.

  Enig. Eneste dumme er at det tar lang tid å dressere mennesker. De må brytes helt ned før en sakte kan bygge de opp i et nydelig hundebilde :P

  Ronja: Så hyggelig å bli bedre kjent med deg. Men sånn fra oss damers standpunkt – du kan sikkert ta en dusj til snart ….. elles er jeg mest misunnelig på matrasjonene dine – jeg får 110 GRAM (!?!?!?) tørrfor hver dag – hva slags mengder er det å servere en schnauzer????

  Kremt. Eeehh… Er ikke du slik ikke helt stor schnauzer? Og så må man jo passe linjene vet du. Men på en annen side må jeg vel innrømme at om jeg driter i å dusje så kan vel damene drite i linjene :D

  Leoprinsen: Hmmm, den jomfru greia…du er jo en forholdsvis ung kar så du har tiden foran deg. Jeg derimot er en godt voksen “gutt” (som de bruker å si i kontaktannonsene) og jeg lider av den samme skjebnen. Nå må sant sies; jeg har ØNSKET å endre på dette, jeg har hatt MANGE MULIGHETER til å endre på dette – men har jeg fått LOV! NEIDA! Alt er Sjefens skyld!
  Når det gjelder den badinga så har ikke jenter peiling! Bading skal foregå utendørs, ikke innendørs!

  Tror du må snakke litt med hun sjefen din. Alt du vil er jo å gjøre det mest naturlige som finnes, nemlig å lage småprinser. Hvordan skal det gå i verden om ingen lager småprinser?? DA hadde nok sjefen blitt lei seg da! Liker forresten best gjørmebad jeg. hehe.

  Morten Pedersen: Flott bilde og mye ‘nyttig’ informasjon her. Nå vet vi så mye mere om deg.

  Og alikevel er det så mye mer… Gled deg!

  MajorogMeg: Skal si du spiser mye!!!! Men du trenger det vel. At ingen vet exakt hva du veier skjønner jeg godt. Hvem kan løfte deg og stå på vekta?? Veldig bra at du tørker av deg på Onkel Tom, ja, visse manerer har man da bare. Jeg tar de som er nærmest ellers så stiller jeg meg i vinduet og freser og slapser der.
  Prøvde meg i nysofaen i dag…fy søren så sur Mossan ble. Furie..
  Så nå ligger jeg i puta mi og ser trist ut…prøver iallefall…for hodet bobler egentlig:)Flott helg til deg og dine:)

  Kan anbefale å kammuflere sofagåingen til først sjarmerende sitting på fanget for så å bare uberket skli over til å bare sitte i sofaen før man til slutt bare faller om kull :P Da kan nok ikke furien motstå deg.

  Daxeé: To liter!!! Det er det jeg spiser på ei uke eller to, jo! Ikke rart du er så stor og fin. Kanskje jeg må begynne å spise mere, jeg også, så blir jeg schvær og røff og tøff som deg :-)Men du. Tror du det er vanskeligere å bli tilgitt for alt det gærne en finner på når en er så stor som deg? Jeg kan gjøre nesten hva som helst, jeg, og likevel sier folk: du så søt han er! Gjett om jeg benytter meg av det ;-)

  Det høres ut som om du spiser akkurat nok. Så lenge det kommer bæsj ut bak er det ikke så gale. Ellers så tror jeg nok det er en fordel å være liten å søt. Alle sier altid at det er så viktig med oppdragelse p sånne som er så store som meg. Men heldigvis har mor og far forstått at jeg ikke er så stor egentlig.

  Mathilda og Theodor: Fantastisk interessant! :-)Synes forøvrig det er MOR som er stolt av at du har så mange damer og ikke FAR. Trodde fedre liksom ble litt ekstra stolte når gutta deres har draget?

  Jeg har veldig interessante mennesker. Og hadde det ikke vært for at en er skallet ville jeg kanskje ikke visst forskjellen på de. Alle slike tobeininger ser make ut for meg. haha. Men mor er frekk. Ganske så frekk faktisk. Og det er bra :)

  Superhue: 2 liter fôr!! Ganske mye og sikkert dyrt… Litt stusselig når middagen kan regnes om i liter også. Feks: i går spiste jeg 3 dl lunsj og 1,2 liter middag.

  Det der er jo ikke mulig å overleve på? Håper du skylte ned med noe som var veldig energirikt.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled