fan klubb

Meta

Ettermiddagsstrekken

IMG_0755

Som jeg var inne på i forrige post, så er det av og til veldig slitsomt å jobbe. Men da er det ekstra deilig å komme hjem og bare strekke seg. Nå er det slik at far er ganske så svær han og. Faktisk omtrent like mange kilo som meg. Så han tar opp hele sofaen. Men da slår jeg flere fluer med et smekk med halen. Først masserer jeg han litt, så legger jeg meg oppå han igjen. Varmt, mykt, nærhet og glede. Pluss at etter en god hundemassage er det ikke så lett å være streng og nekte meg litt sofakos :D

IMG_0762

Vote:

7 comments to Ettermiddagsstrekken

 • leoprinsen

  Herrrrlig! Jeg pleier å legge meg oppe på en haug med puter men skal jammen se om ikke Sjefen kan brukes som liggeunderlag! VELDIG GOD IDE!
  leoprinsen´s last blog ..White stuff

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen

  Jeg lurer på hvem som er trøttest etter jobbingen? Herlige bilder og det ser veldig deilig ut.
  Morten Pedersen´s last blog ..Quality Time!

  My ComLuv Profile

 • Rune

  De er heldig som har deg i huset, jammen er du snill med dem, både koser og varmer dem i høstkalde kvelder som nå, omtenksomhet heter dette Zhivago :) Men far ser litt “flat” ut der han ligger, men det er kanskje bare fordi han er så sliten etter jobben? :) Stilige bilder!
  Rune´s last blog ..Always Coca-Cola

  My ComLuv Profile

 • leoprinsen: Herrrrlig! Jeg pleier å legge meg oppe på en haug med puter men skal jammen se om ikke Sjefen kan brukes som liggeunderlag! VELDIG GOD IDE!

  Sjefen kan helgt sikkert brukes. Og om hun er for hard så er det bare å be hun spise mer, så blir hun fort myk nok.

  Morten Pedersen: Jeg lurer på hvem som er trøttest etter jobbingen?Herlige bilder og det ser veldig deilig ut.

  Var unektelig superdeilig. Tror det var jeg som var trettest etter jobbingen, men far som var trettest etter hvilen. hehe.

  Rune: De er heldig som har deg i huset, jammen er du snill med dem, både koser og varmer dem i høstkalde kvelder som nå, omtenksomhet heter dette Zhivago :)Men far ser litt “flat” ut der han ligger, men det er kanskje bare fordi han er så sliten etter jobben? :)Stilige bilder!

  Ja, de er faktisk utrolig heldig! Jeg er en gudegitt gave, Zhivago den nye Messias, slik jeg ser det. Far kan nok bli litt flat etter jobb. Av og til går luften ut av han. :P

 • MajorogMeg

  Flire mæ ihjel “ler” Jaggu så det behagelig ut å være hund ja….den 2-bente deriomot må slite med puste? hehehe… STILIG!!

  Ha en super tur til havgapet:)
  MajorogMeg´s last blog ..Oktober

  My ComLuv Profile

 • Anne-Sophie

  Ha ha ha!! Faren din trenger ikke dyne så lenge han har deg!
  Anne-Sophie´s last blog ..Nå skjer det kanskje noe på Gjetemyren gård

  My ComLuv Profile

 • Daxeé

  Deilig! Syns det der så helt suverent ut. Heldige ulvefar som har en ryggvarmer som deg! Sånn har daxepappa og jeg det også. Ikke det at jeg tar fullt så mye plass som deg, men allikavæl. Jeg krøller meg sammen i knehasene til daxepappa, jeg. De er akkurat passelig store for meg :-)
  Daxeé´s last blog ..Forelska!

  My ComLuv Profile

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled