fan klubb

Meta

Jobb er jobbigt

Er sliten i dag. Hodet er så fullt av tanker og slikt. Og har så mange plikter. Først så må jeg lufte far og ta han med på jobb, så må jeg gå rundt til alle de ansatte og sjekke at de er i godt humør og klar for innsats. Etter det er det mye makulering og forfatting av meningsløse nye innstrukser som de kan utføre for min forlystelse. Men av og til er jeg så trett at det ikke alltid er så forlystende. Da havner jeg på sofaen. Og ser på døren. Kan vi gå hjem nå?

Godt jeg har sofa

Godt jeg har sofa

Vote:

7 comments to Jobb er jobbigt

 • Ronja

  ÅÅÅÅÅ du er skikkelig heldig. Jeg får nemlig ikke være med på jobben. Det er vist noen der som er allergiske – tenk, de tåler meg ikke! Så jeg må være hjemme alene. Og selv om det er kos i senga, og selv om jeg har dogwalker et par ganger i uka, så er det veldig kjedelig å være hjemme alene altså. Jeg ville nok helst vært med på jobb om jeg fikk velge!
  Ronja´s last blog ..Vinduskarmen

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen

  Slikt er det på jobb noen ganger. Ta f.eks. i dag hvor jeg måtte jobbe hele formiddagen mens solen skinner ute og vi ikke har sett den på lenge…….
  Morten Pedersen´s last blog ..Would You?

  My ComLuv Profile

 • Mathilda og Theodor

  Men du? Du er litt heldig som får lov til å ha overoppsynet også da?
  Mathilda og Theodor´s last blog ..Mathilda leker / Mathilda plays

  My ComLuv Profile

 • leoprinsen

  Har vært på jobben jeg også! Greit en liten stund men glad da vi gikk hjem igjen. Egentlig glad jeg ikke trenger å dra dit hver dag jeg!
  leoprinsen´s last blog ..Eureka!

  My ComLuv Profile

 • Ronja: ÅÅÅÅÅ du er skikkelig heldig. Jeg får nemlig ikke være med på jobben. Det er vist noen der som er allergiske – tenk, de tåler meg ikke! Så jeg må være hjemme alene. Og selv om det er kos i senga, og selv om jeg har dogwalker et par ganger i uka, så er det veldig kjedelig å være hjemme alene altså. Jeg ville nok helst vært med på jobb om jeg fikk velge!

  Kan ikke mennesket ditt sparke de som er allergiske? Mennesker er jo erstattbare, men det er jo ikke hunder?

  Morten Pedersen: Slikt er det på jobb noen ganger. Ta f.eks. i dag hvor jeg måtte jobbe hele formiddagen mens solen skinner ute og vi ikke har sett den på lenge…….

  Du bor feil sted Morten :D Bergen har hatt sol i flere dager nå!

  Mathilda og Theodor: Men du? Du er litt heldig som får lov til å ha overoppsynet også da?

  Jeg er det. Det er sant. Gjør de noe jeg ikke liker løper jeg rett og sladrer til pappa. Og han har sagt at om jeg sladrer skikkelig, så kan han trekke de andre i lønn og betale meg tilsvarende i godbiter. Men det er et forferdelig dilemma. For selv om jeg er personalsjef, så liker jeg ikke å sladre. Derimot liker jeg slenge litt med leppa om sjefen på pauserommet. hehe.

  leoprinsen: Har vært på jobben jeg også! Greit en liten stund men glad da vi gikk hjem igjen. Egentlig glad jeg ikke trenger å dra dit hver dag jeg!

  Du må sørge for å bli med på ukedagene slik jeg beskrev inne hos deg. Blir mye bedre da. Søndagsjobbing er jo ikke noe for en prins??

 • Rune

  Livet byr på mye strev Zhivago, men du er jo heldig tross alt som kan være med på jobben…god sofa og utsikt ser det også ut til at du har også :) Tenk om du måtte ligge hjemme på gulvet hele dagen å vente da…
  Rune´s last blog ..Siste rest

  My ComLuv Profile

 • Rune: Livet byr på mye strev Zhivago, men du er jo heldig tross alt som kan være med på jobben…god sofa og utsikt ser det også ut til at du har også :)Tenk om du måtte ligge hjemme på gulvet hele dagen å vente da…

  Det er sant. Jeg er glad jeg har en jobb å gå til. Tror rett og slett ikke jeg hadde trivdes så godt som arbeidsledig. Nå føler jeg at jeg bidrar til samfunnet liksom :) Jeg er nok en av de viktigste hundene i Norge. Helt sikkert.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled