fan klubb

Meta

Stakkars Doffen

Jeg er ikke rar, bare eksentrisk!

Jeg er ikke rar, bare eksentrisk!

Nei, Doffen har ikke daua. Men han har blitt satt under kniven. Stakkars onkel våknet plutselig en dag uten å kunne bevege bakbeina. Tenkt slik? Hvordan skal man da løfte foten? Og så måtte han til doktor og operere. Meisle i bein og bore hull og lage plass til noe jeg tror de kaller ishaize-nerven. Og det værste er at de barberte hele ryggen hans, så når ser han ut som en puddel!! Fytti! Glad det ikke var meg. Men heldigvis holder han på å bli bedre, så om et par uker skal jeg få lov til å komme på sykebesøk og spise griseørene hans. Det blir digg!!

Vote:

4 comments to Stakkars Doffen

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled