fan klubb

Meta

Be the change you want in the world

Etter å ha lest om Leoprinsens deilige tilværelse i alt fra seng til vinduskarm, har jeg grublet en god del. Hvorfor får andre lov og ikke jeg? Hvorfor er hundeseng greit, men ikke menneskeseng? Hvorfor er jeg meg og ikke deg? Dette ble så slitsomt og frustrerende at jeg til slutt heller valgte å sette tanker om i handling. Og med Gandis ord “Be the change you want in the world” som motto bearbeidet jeg far til all motstand var vekke. Eneste som skar seg var at mor kom. Og hvorfor har hun altid kamera i hånden når hun sniker seg innpå på den måten der??

helgekos = helg er kos

helgekos = helg er kos

Vote:

6 comments to Be the change you want in the world

 • Morten Pedersen

  Kosestund er kvalitetstid.
  Morten Pedersen´s last blog ..Black or White?

  My ComLuv Profile

 • Leoprinsen

  Skikkelig bra jobba!
  Leoprinsen´s last blog ..Du vet du er gammel når…….

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen: Kosestund er kvalitetstid.

  Myyye kvalitetstid her :P

  Leoprinsen: Skikkelig bra jobba!

  Jeg har deg å takke for inspirasjon. Ellers hadde jeg nok aldri kommet dit jeg er i dag :P

 • Ronja

  BRA! Dette er det livet dreier seg om! Jeg har 5 senger (i en toroms…..), men ligger stort sett i sofaene og menneskesengen. Om jeg ikke tar godstolen til matmor i saueskinn …… deilig! Og ellers ligger jeg ofte i vinduskarmen jeg også ;) Det er på tide vi firbeinte gir litt beskjed om hvor skapet skal stå ….. dvs hvor hunden skal ligge!
  Ronja´s last blog ..Nytt antrekk

  My ComLuv Profile

 • Mathilda og Theodor

  Mathilda og Theodor vil her gjøre oppmerksomme på at de over lengre tid har gitt beskjed om akkurat hvor skapet skal stå, eller hvor katten skal ligge! Katten skal nemlig ligge akkurat der han eller hun ønsker! Nettopp dette har katter gjort til en religion, nær sagt. Og de gjør det meget godt. Så velkommen etter, bikkjebeist.
  Mathilda og Theodor´s last blog ..Et spørsmål om komfort / A matter of comfort

  My ComLuv Profile

 • Ronja: BRA! Dette er det livet dreier seg om! Jeg har 5 senger (i en toroms…..), men ligger stort sett i sofaene og menneskesengen. Om jeg ikke tar godstolen til matmor i saueskinn …… deilig! Og ellers ligger jeg ofte i vinduskarmen jeg også ;)Det er på tide vi firbeinte gir litt beskjed om hvor skapet skal stå ….. dvs hvor hunden skal ligge!

  Må være greit å være litt mindre. Selv har jeg bare to senger, og den ene har jeg makkulert til bare fjør. Så nå venter jeg spent på en ny :P Jeg ligger ikke overalt, men føler ikke at det er så stas heller, om det ikke ligger andre der jeg kan knåve på da. Men jeg sitter overalt. Faktisk akkurat der det passer meg.

  Mathilda og Theodor: Mathilda og Theodor vil her gjøre oppmerksomme på at de over lengre tid har gitt beskjed om akkurat hvor skapet skal stå, eller hvor katten skal ligge! Katten skal nemlig ligge akkurat der han eller hun ønsker! Nettopp dette har katter gjort til en religion, nær sagt. Og de gjør det meget godt. Så velkommen etter, bikkjebeist.

  Er litt hardt å innrømme det. Men akkurat der har dere småpuser en unik og perfekt løsning. Jeg satser på at evolusjonen vil føre til at menneskene snart innser at samme reglene må gjelde for hunder :P

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled