fan klubb

Meta

En hel haug med hunder

Phuuuuiiii! Hundetreff i parken. En hel gjeng med deilige hunder bare til min forlystelse. Etter en noe unøyaktig opptelling kom jeg til at jeg har minst hilst på 14 hunder i dag. Og ikke en eneste av de var større enn meg. Men det var en som syns jeg var litt for stor, og følte for at han måtte sitte meg skikkelig på plass med knurring og glefsing og hele sirkuset. Jeg kunne ikke fatte og begripe at han ikke så min vennlige skjønnhet! Men gadd ikke bry meg med det. Jeg sloss med pennen, ikke med tannen. Om jeg skulle sloss med tannen hadde det jo vært feige lag. Tannen min er jo større enn enkelte hunder. Ikke er det lett å ta bilder av meg i mørket i parken heller viser det seg.

Null hull

Null hull

Vote:

2 comments to En hel haug med hunder

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled