fan klubb

Meta

Blåmandag

I dag så vi en basset valp på gaten her på Nordnes. Far ble ekstatisk, og jeg ble yr. Det var jo tross alt en hund. Vi ropte og brølte og skreik på det breieste bergenske vi kunne. Men de stoppet ikke for å hilse på oss. Stoppe gjorde derimot en bil og en fotballkamp som trodde vi var gal. Jaja, det er det mange som tror. Men litt etter kom de ned i parken til oss for å leke. Det var jo bra, for da skjønte vi at de var engelske, og dermed ikke skjønte bergensk. Det som derimot ikke var så bra, var at mens jeg snudde ryggen til for å leke litt med andre hunder, så ga far alle godtene mine til bassetvalpen!! Den utro padden!!!!

Et eksemplar av godtetyvrasen

Et eksemplar av godtetyvrasen

Vote:

3 comments to Blåmandag

 • Rune

  Huff da… og hva fikk du som belønning? Lov til å løpe som gal… :) Ikke så galt det heller da, og han på bildet der ser jo rimelig skyldig og slukøret ut!
  Rune´s last blog ..Natt på Ypsilon

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen

  Har du øyne i nakken du da? hvordan kunne du se det med ryggen til?
  Morten Pedersen´s last blog ..Silhouette.

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen: Har du øyne i nakken du da? hvordan kunne du se det med ryggen til?

  Neida. Ingen øyne der, men høyde til å sjekke lommene til far. Og når jeg påpekte at de var tomme så brøt han sammen og tilstod alt. Han er grei sånn. Klarer aldri holde på en hemmelighet.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled