fan klubb

Meta

Søndagen i boks!

Det fønket som bare det. Å spørre pent altså. Menneskebarna sto opp fra dvalen og satte i gang tiltak for mitt velbehag. Skal innrømme at jeg var litt skeptisk til å begynne med, for de slang meg bak i bilen. Det er møkk kjedelig. Men når de slapp meg ut igjen… YES!! Jeg fikk løpe løs, og jeg fikk snuse, bjeffe, løpe og herje akkurat som jeg ville. Og så fikk jeg kjeks. Masse kjeks :) Vi gikk tur opp på et fjell på Holsnøy som heter Eldsfjellet. Det er bare 324 meter høyt, men det er en ganske så bratt stigning i begynnelsen. Og har en veldig bra utsikt. Faktisk så bra at laaaangt ute i horisonten, der kunne jeg skimte Sulo. Og det er jo bra!

Meg og mor og en pakke kjeks

Meg og mor og en pakke kjeks

Vote:

4 comments to Søndagen i boks!

 • MajorogMeg

  WOW…så flott du var da. Å jeg som trodde JEG var stor…ser ut til at du har vært på en flott tur også. Det har jeg også…mossan strikker for tiden skjønner du, hun må slappe av litt. Hun stivner av strikking ser det ut til…da må jeg komme henne til unnsettning.
  Håper på mere tur imorgen.
  Kos dæ..
  MajorogMeg´s last blog ..Når skuldre og ører møtes

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen

  Ja det kan lønne seg å være snill gutt av og til.
  Morten Pedersen´s last blog ..It seems like they are having a day off.

  My ComLuv Profile

 • MajorogMeg: WOW…så flott du var da. Å jeg som trodde JEG var stor…ser ut til at du har vært på en flott tur også. Det har jeg også…mossan strikker for tiden skjønner du, hun må slappe av litt. Hun stivner av strikking ser det ut til…da må jeg komme henne til unnsettning.
  Håper på mere tur imorgen.
  Kos dæ..

  Mamman min og strikker. Jeg prøver å lære hun at hun heller kan varme seg på meg. Jeg er jo fyll av ull :P

  Morten Pedersen: Ja det kan lønne seg å være snill gutt av og til.

  Jeg er altid snill. Men ofte misforstått :P

 • Ronja

  Søndager er den BESTE dagen. Ikke noe stress, ikke hjemme alene, bare masse kos og morro med menneskene. Jeg elsker søndager!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled