fan klubb

Meta

Kjendislivets goder

Som alle vet er det jo ikke bare på nettet jeg er kjendis. Jeg blir ustanselig stoppet av folk på gaten som bare ønsker å ta på meg, eller aller helst få et skikkelig trynsleik. Jeg har lært meg å leve med det. Men nå har det seg og slik at det følger store frynsegoder med det å være en kjent og folkekjær skikkelse. Som for eksempel på Hotel Amanda i Haugesund. Der har de satt av et helt rom til meg, som jeg fritt kan disponere etter eget velbefinnende. Det er og åpent for andre gjester, vel og merke om det ikke allerede er bebodd av meg. Så om dere trenger overnatting, spør etter rom 306. Om dere driver litt namedropping kan det jo og være at dere får litt rabatter…..

Bare forstyrr

Bare forstyrr

Vote:

5 comments to Kjendislivets goder

 • Morten Pedersen

  Kjekt med eget rom da.
  Morten Pedersen´s last blog ..Horten, Norway 1986.

  My ComLuv Profile

 • Zoe

  og jeg da? Den fantastiske David Bowie har oppkalt datteren sin etter meg!!

 • Rune

  Ja, det må være et slitsomt kjendisliv du har, men her er jo helt klart en av fordelene du har :)
  Rune´s last blog ..Haugfoss i dag

  My ComLuv Profile

 • Daxeé

  Kuuult. Det skal jeg huske! Lurer på om de også har et rom som heter “Le Daxeé”? Hvis ikke syns jeg de burde få seg et. Kan’ke du hinte litt om det?
  Daxepappa skal dit om ei måned. Jeg skal be han om å be om å få sove på rommet ditt – hvis du ikke er der selv da…
  Daxeé´s last blog ..Hvil i fred, gode Janka

  My ComLuv Profile

 • Morten: På et punkt i livet må vel alle ha det? Jeg er jo i værste pøbelalderen og alt :P
  Zoe: Du er skjønn… men tror hun andre Zoe er eldre enn deg… og da sprekker noe i logikken til din far :)
  Rune: Du skulle bare ane hva jeg sliter med. Men som du sier, et gode å ivareta når paparaziene er på det værste.
  Daxee: Jeg skal ikke bare hinte, men brøle. Og om det ikke hjelper syns jeg pappaen din skal ta å diskutere det med hotelledelsen når han er der :P

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled