fan klubb

Meta

Nok en helg

Ja, nok en helg er over. Og voksenfolket hadde fri begge to for siste gang i år, så da pakket vi hundesnop og dro til Sulo. Det var deeeiiiliiig :) Når jeg våknet om lørdagen så var det så mange sauer på skoleplassen at jeg hadde vegg-til-vegg-ull-teppe med fåresmak! Nam nam! Og minken var og innom og hilste, men stakk og gjemte seg når ørnen begynte å kretse. Det eneste er at det kan være bra å finne ly av og til her på vestlandet. Aldri har vel lukten av våt ulvehund hengt så tungt over den ytterste ø.

E det nokken som har et håndkle?

E det nokken som har et håndkle?

Vote:

6 comments to Nok en helg

 • Anne-Sophie

  Fotomodellen Zhivago! Og pappa. Eller far, som du sier. Våt hund lukter ille. Sånn er det bare.

  Quote

 • Anne-Sophie: Fotomodellen Zhivago! Og pappa. Eller far, som du sier. Våt hund lukter ille. Sånn er det bare.

  Men våt bæsj lukter ennå mere værre :D

  Quote

 • Morten Pedersen

  Vi ble ganske våte vi også på vår tur til Bergen denne helgen.
  Morten Pedersen´s last blog ..Barking at the Moon.

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Morten Pedersen: Vi ble ganske våte vi også på vår tur til Bergen denne helgen.

  Ja. Falt over 40 mm på lørdag om jeg ikke husker helt feil nå…

  Quote

 • Rune

  Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.. du må nok mase for å få deg en skikkelig Stormberg regndress du også, og i følge bildet her så ser ikke størrelsen til din far så gal ut, prøv den! :)
  Rune ´s last blog ..På vei ned

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Zhivago

  Rune: Ja, nok en helg er over. Og voksenfolket hadde fri begge to for siste gang i år, så da pakket vi hundesnop og dro til Sulo. Det var deeeiiiliiig :) Når jeg våknet om lørdagen så var det så mange sauer på skoleplassen at jeg hadde vegg-til-vegg-ull-teppe med fåresmak! Nam nam! Og minken var og innom og hilste, men stakk og gjemte seg når ørnen begynte å kretse. Det eneste er at det kan være bra å finne ly av og til her på vestlandet. Aldri har vel lukten av våt ulvehund hengt så tungt over den ytterste ø.

  Om ikke jeg får den, skal jeg i alle fall sørge for å gnake slik at vi stiller likt neste gang :D

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled