fan klubb

Meta

Det kiler i magen…

… kunne vi bare bli kjent..

nå har det luktet veldig-søt-biegel-tispe-med-løpetid-i-området-her i 4 dager,

og ingenting har hendt…

til tross for at jeg har jobbet hardt med å markere en kontinuerlig stripe noe kilometer rundt huset vårt.

De voksne skjønner jo ingenting. De bare maser om at jeg må spise opp maten min og gå pent og slutte å pipe. Sannsynligvis har de aldri vært forelsket noensinne. Skjønner ikke hva kjærlighet er. Teite voksne.

Tar gjerne imot tips fra andre i samme situasjon!

love hurts

Love Hurts!!

Vote:

8 comments to Det kiler i magen…

 • Morten Pedersen

  Ikke spør meg jeg ser jo ikke forskjell på kamerat og DAME.
  Morten Pedersen´s last blog ..The Canada Goose (Branta Canadensis).

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Morten Pedersen: Ikke spør meg jeg ser jo ikke forskjell på kamerat og DAME.

  Du ser sikkert mer enn du vil innrømme :P Men mor og far sier at det er bra at du prøver å bidra til min uskyld :D

  Quote

 • Zoe

  ?
  Biegel vs Dobermann? Phhø

  Quote

 • Zoe: ?
  Biegel vs Dobermann?Phhø

  Du vet det min due, at nøden lærer naken ulvehund å peise på. Eller noe slikt. Men jeg lover å ha rast fra meg til du blir over lavalderen og alt det der. Jeg vil jo ikke i kakebu heller. Hmmm.. kakebu… kaaaakeeeee :)

  Quote

 • Mathilda og Theodor

  Mathilda og Theodor har ikke peiling på hva du maser om. Forelskelse? Kjæelighet? Nei, her i gården er det bare kameraderi som gjelder. Vi er nemlig noe som heter “kastrert”, begge to. Hva nå det enn betyr. Livet er i alle fall ganske OK. Men lykke til med forelskelsen. Håper den går over?
  Mathilda og Theodor´s last blog ..Feriekatter

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Mathilda og Theodor: Mathilda og Theodor har ikke peiling på hva du maser om. Forelskelse? Kjæelighet? Nei, her i gården er det bare kameraderi som gjelder. Vi er nemlig noe som heter “kastrert”, begge to. Hva nå det enn betyr. Livet er i alle fall ganske OK. Men lykke til med forelskelsen. Håper den går over?

  Om den ikke går over så har jeg i alle fall planer om å få det ut av systemet. Men ikke med noe nøtting! Her skal naturen gå sin gang, og alt skal feires med sang :)

  Quote

 • Anne-Sophie

  Skal si du er en sjarmør! Utrolig vakker på det bildet! Nøtting… nei, håper du slipper det. Ler!
  Anne-Sophie´s last blog ..Fargerikt på River`n

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Anne-Sophie: Skal si du er en sjarmør! Utrolig vakker på det bildet!Nøtting… nei, håper du slipper det. Ler!

  Du får meg til å rødme. knis.

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled