fan klubb

Meta

Jeg er TØFF!!!

1Det har gått rykter om at jeg ikke er så tøff når det kommer til bading. Og rett skal være rett. Jeg har vært en pyse i ulvehundklær! Men i dag, i dag var jeg tøff!! Var på Kyrkjetangen og lekte med pinner, og pluttselig, vet ikke helt hvordan, men pluttselig var jeg der ute og lekte og koste meg så det plasket i alle retninger! Jeg må bare innrømme det: Jeg er mitt eget idol!!2IMG_1228

Vote:

6 comments to Jeg er TØFF!!!

 • Morten Pedersen

  Ser ut som om du har en strålende dag.
  Morten Pedersen´s last blog ..The Red Currant (Ribes Rubrum).

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Morten Pedersen: Ser ut som om du har en strålende dag.

  Jeg har et strålende liv :) (Bortsett fra at de dumme menneskene har bestemt seg for å nuppe av meg all død pels, så jeg ser ut som en ribbet høne akkurat nå.)

  Quote

 • Daxeé

  Og mitt også! Mitt STORE idol! Jeg er også tøff i vannet, men langt fra så tøff som deg. Når vi en gang treffes, må du vise meg de beste badestedene!
  Daxeé´s last blog ..Så bratt, da gitt!

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Anne-Sophie

  Skikkelig tøff! Flotte lekebadebilder av deg, Zhivago!
  Napping? Stakkar! Det gjør vondt. Klemmer deg trøstende.

  Quote

 • Rune

  Her er en som har koset seg i vannet i dag ja, herlig å få leke litt i vannet :) Da har du enda mer å glede deg til neste sommer nå som du liker å være i vannet.
  Rune´s last blog ..Nytresket

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Daxeé: Og mitt også! Mitt STORE idol! Jeg er også tøff i vannet, men langt fra så tøff som deg. Når vi en gang treffes, må du vise meg de beste badestedene!

  Og du er mitt lille idol! Jeg er rent ut misunnelig på ditt særs fotegene og vakre eksterør! Og når skjønnhet i tillegg kommer innenfra er du jammen med til å spise opp. Ikke bokstavelig da, bare momse litt på kanskje…. Innimellom badingen vi kan ha :P

  Anne-Sophie: Skikkelig tøff! Flotte lekebadebilder av deg, Zhivago!
  Napping?Stakkar!Det gjør vondt.Klemmer deg trøstende.

  Takk takk. Var faktisk på en nudist strand og det der, sikkert derfor jeg endelig plasnet uti, for jeg liker jo best å være nake. Ellers er ikke nappingen noe vondt, er bare død pels som skal av. Men er så kjeeedeeeliiiig!!! Tar ikke fem min å nappe en ulvehund, de har faktisk holdt på i en uke nå, og har ennå en del igjen :(

  Rune: Her er en som har koset seg i vannet i dagja, herlig å få leke litt i vannet :)Da har du enda mer å glede deg til neste sommer nå som du liker å være i vannet.

  Neste år skal jeg bo i vannkanten. Nå blir det nok mye lettere å fange småkrabber. Og krabbeskall er noe av det beste jeg vet :D

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled