fan klubb

Meta

Valgdagsfrykt og tisselykt

Familien samler krefter for valg og beinløft

Familien samler krefter for valg og beinløft

For en dag! Klokken er ennå ikke mer enn at fuglene såvidt fiser, og jeg har løftet bakbeinet på en lykt! Det vil si at jeg har begynt å løfte beinet for alvor! En gang i går og to og en halv i dag! Og jeg er bare 13 måneder gammel i morgen. Steike jeg er macho!!! Ellers kan jeg melde om at mor skal gjøre noe som heter å stemme i dag. Men hun er litt bekymret for at det er hemmelig valg, og at hun av den grunn ikke skal finne valgurnen. Måtte jo vært bedre om de ikke gjemte den vel? Vi får ta oss en lur mens vi tenker på det!

Vote:

7 comments to Valgdagsfrykt og tisselykt

 • Morten Pedersen

  Du får ha en god dag, mens vi andre er å stemmer.
  Morten Pedersen´s last blog ..Trollstigen (English: The Troll Ladder).

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Morten Pedersen: Du får ha en god dag, mens vi andre er å stemmer.

  Skal ha en skitgod dag :P Men har fått beskjed av far at han og skal på geochrashing for å finne urnen. Lykke til med stemmen din. Får ikke håpe du havner i stemmeskiftet akkurat når det gjelder.

  Quote

 • Rune

  Det var på tide at du ble litt mer macho Zhivago :o ) Kult når du får dreisen på det å sette fra deg ei våt stripe her og der, da blir far og mor veldig glade skal du se, hehe. Først skal dere lære å løfte beinet for å tisse, og når dere endelig klarer det så får dere kjeft for å ha tisset langt opp etter veggen… ikke til å bli klok på akkurat det der men… :) Håper du sover godt gjennom valgkvelden.
  Rune ´s last blog ..Blåmandag…

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Anne-Sophie

  Ler høyt av kommentaren til Rune ! Spennende at du har blitt medlem av Hunde-løfte-mafiaen, det er et vendepunkt i livet. Flott bilde av dere tre!
  Anne-Sophie´s last blog ..Han bader i Akerselva til tross for at det er september

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Rune: Det var på tide at du ble litt mer macho Zhivago :o ) Kult når du får dreisen på det å sette fra deg ei våt stripe her og der, da blir far og mor veldig glade skal du se, hehe. Først skal dere lære å løfte beinet for å tisse, og når dere endelig klarer det så får dere kjeft for å ha tisset langt opp etter veggen… ikke til å bli klok på akkurat det der men… :) Håper du sover godt gjennom valgkvelden.

  Våknet nettopp etter den kvelden eg. Rent slikt mentalt i alle fall. Irriterende at bonden nå skal passe på sauene i Ulvik igjen. Sukk. Ikke lett å være ulvehund med friluftsinteresser. Eller sier mor at de stripene på hushjørnene ikke har noen betydning her i Bergen. De regner vekk pronto :)

  Anne-Sophie: Ler høyt av kommentaren til Rune ! Spennende at du har blitt medlem av Hunde-løfte-mafiaen, det er et vendepunkt i livet.Flott bilde av dere tre!

  Alle bilder med meg på blir jo strålende. Men skal innrømme at det og var en deilig stund ja :P

  Quote

 • Daxeé

  Kosestund er viktig. Syns dere ser ut til å ha det bra, jeg.
  Jeg har også begynt å løfte på baklabben. Vil det si at også jeg er macho? Daxepappa lo littegranne av meg første gangen fordi jeg holdt på å bikke over. Og så stor som jeg er, ville jeg jo ha falt kjempelangt! Men nå har jeg fått teken på det, serru. Og da har pipen hans fått en annen låt. Tror han er blitt sjalu, jeg…
  Daxeé´s last blog ..Så bratt, da gitt!

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Daxeé: Kosestund er viktig. Syns dere ser ut til å ha det bra, jeg.
  Jeg har også begynt å løfte på baklabben. Vil det si at også jeg er macho? Daxepappa lo littegranne av meg første gangen fordi jeg holdt på å bikke over. Og så stor som jeg er, ville jeg jo ha falt kjempelangt! Men nå har jeg fått teken på det, serru. Og da har pipen hans fått en annen låt. Tror han er blitt sjalu, jeg…

  Tror det er viktig at du begynner å bare sile vannet av det daxepappa sier deg. Han er tross alt et menneske, og har ALDRI alle fire beina på bakken. De blir lett litt høytsvevende de derre menneskene. Og sjalu er han nok. Bare tenk på hvordan de er bygget. Ikke pels, ikke hale, dårlig nese og kort tunge. Og tisser de med en fot løftet i motvind går det skikkelig gale! Nei takke seg til å være hund. Og macho er du!

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled