fan klubb

Meta

Kunsten å lede

Spør meg ikke hva jeg har gjort, men hva jeg akter å gjøre.

Spør meg ikke hva jeg har gjort, men hva jeg akter å gjøre.

For den av dere som har forstørrelsesglass og en mer en normal interesse for å studere bilder sikkert har lagt merke til: Jeg er nettopp ferdig med Sun Tzu`s “The art of war”. Hva er da mer naturlig enn at jeg sitter meg på tronen og skuer ut over mine undersåtter med en mild og tilgivende mine?

Vote:

1 comment to Kunsten å lede

  • Morten Pedersen

    Det ser ut som om du trenger en ny trone, du har liksom vokst litt ut av den.
    Morten Pedersen´s last blog ..Todays Mushroom.

    QuoteMy ComLuv Profile

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled