fan klubb

Meta

Far og meg og snik og jakt

En dag sa far til meg: Zhivago, nå skal vi på snikjakt. Så tok han med en stokk han refererte til som “Gamle Høvding” og vi la på vei. Mens vi gikk forklarte far meg at når anden dukket så kunne vi løpe avgårde nærmere, men når den kom opp igjen måtte vi sitte helt stille og vente. “Og derfor kaller vi det snikjakt”, sa far. Når vi så anden ble jeg så lykkelig og gira at jeg ble helt fra meg, og løp rett ned til den for å fortelle hvordan det hele skulle fungere. Kanonsmart!! Far derimot syns det var mindre lurt i og med at gakken stakk av etter mine ivrige bjeff.

Så på lørdag skjedde det igjen. Gamle Høvding dukket opp, men jeg fikk ikke være med!!! Jeg skulle sitte i vinduet og se og lære, sa far. Jaja, noen må vel det og, tenkte jeg. Kort etter smalt det, og far kom tilbake og viste meg andemannen. Hardt å innrømme det, men skjønner nå at jeg kanskje ikke var direkte i vater første gang, men skriver det hele på kontoen for ungdommelig entusiasme. For neste gang vil jeg snike som bare et snikende ullteppe kan, for nå har jeg smakt andegryte!!!

Anderyte med brød, pent servert!

Anderyte med brød, pent servert!

Vote:

5 comments to Far og meg og snik og jakt

 • Morten Pedersen

  And er godt, men de i slottsparken smaker bare gammelt brød.
  Morten Pedersen´s last blog ..Large White.

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Daxeé

  Andegryte høres deilig ut! Vel verd å sitte musestille og vente på, tror jeg.
  Kanskje du kan lære meg hvordan en god vovve skal oppføre seg på andejakt når du har lært det skikkelig? Tror du det likner på sånn som daxepappa vil at jeg skal oppføre meg når han er ute og knipser med kameraet, tro?
  Daxeé´s last blog ..Lyngsnuseren

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Morten Pedersen: And er godt, men de i slottsparken smaker bare gammelt brød.

  Ja, FYTTI!! Gammalt brød. Nei, takke meg til fine ville ender som aldri har sett en park engang.

  Daxeé: Andegryte høres deilig ut! Vel verd å sitte musestille og vente på, tror jeg.
  Kanskje du kan lære meg hvordan en god vovve skal oppføre seg på andejakt når du har lært det skikkelig? Tror du det likner på sånn som daxepappa vil at jeg skal oppføre meg når han er ute og knipser med kameraet, tro?

  Klart jeg kan lære deg. I går prøvde jeg meg litt på kjøkkenet til stort hell, men har visst ennå litt å lære når det gjelder å komme meg unna med det. Kan visst være vannskelig å forklare grunneier at det er fri jakt på kjøkkenbenker. Det der med daxeppappa må du bare snu på hodet. Hvordan vil DU at HAN skal oppføre seg når dere er på tur??

  Quote

 • Anne-Sophie

  Så deilig å få smake andestek! Heldighund!

  Quote

 • Anne-Sophie: Så deilig å få smake andestek! Heldighund!

  Tror de har funnet ut at det er lettere å bare gi meg ting, så slipper de å bli så oppgitt når jeg stjeler. Det er skjønt å være sånn oppur…opper… oppenisse eller hva det nå er :D

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled