fan klubb

Meta

BURSDAG? BARE RØR!

Ved frokostbordet i dag syntes jeg så tydelig jeg hørte mor si: “Var det ikke i dag Zhivago har bursdag?”…

Men hun ble grundig stemt ned av alle de andre, og der satt de da og hev innpå, grafset og godtet seg med egg og skinke og leverpostei og andre hunde-gotter. De bare rører disse menneskene, far og ste-farfar har skiftet rør og koblet vann og koblet av vann og laget fontener på kjøkkenet med disse rørene, de har rørt og rørt, mens jeg har måttet feire bursdagen min med å ligge på sengen og holde munn. Og da menneskene endelig fant ut at det virkelig var i dag jeg hadde bursdag og ikke i morgen, da var hunde-gottene spist opp!

Ingenting forundrer meg lenger. Jeg har nemlig blitt godt herdet det siste året.

Heldigvis fant mor noen gamle potetkaker med smør og sukker, og det finnes tørrfisk og stjerneskudd på loftet og hjorte-stek i kjøleskapet, og da blir dagen likevel reddet. HURRA FOR MEG OG MINE KJÆRE SVENSKE SØSKEN FRA J-KULLET, måtte vi leve lenge og spise mye rart!Er jeg myndig snart nå?

Vote:

7 comments to BURSDAG? BARE RØR!

 • Malte

  HURRA HURRA HURRA på din födelsedag!
  Hoppas du fick äta en massa gott idag!

  Quote

 • Morten Pedersen

  Er det ikke slik at du har bursdag 8 ganger i året? heldiggrisen.
  Morten Pedersen´s last blog ..Today’s Lunch.

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Gammelmatte

  Stort GRATTIS på 1-års dagen önskar Gammelmatte

  Quote

 • Zoe

  Gratulerer med dagen Zhivago!
  Her hos meg er det masser av tyggebein å få,bare til å ta en tur!

  Quote

 • Anne-Sophie

  Hipp! Hipp! Ja, som sagt… gratulerer litt på etterskudd. Alt røret du forteller om er jo litt sjarmerende, synes jeg, selv om egg og bacon skulle vært servert deg på sengen. 1 år! Herlighet! Du er virkelig i slyngelalderen.

  Quote

 • Wigge och co

  Grattis på födelsedagen i efterskott. hoppas du hade en toppen dag =).

  Quote

 • Trusen sprakk til dere ALLE sammen!!!!!!!! Jeg hadde en fin dag til slutt. Fikk til og med jaget sauer :P UTEN å få kjeft! Og så fikk jeg hjortestek og kake og tørrfisk og godis og sitte på fanget i sofaen når jeg ville. Akkureat det siste gjør jeg nå uansett, men alikevel….
  HURRA FOR MEG :D

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled