fan klubb

Meta

Reisebrev nummer 2

Fine er de nå, selv om de driter for harde livet.

Fine er de nå, selv om de driter for harde livet.

BÆNG! I går smalt det. Far stod på kaien og sa farvel til onkel Espen og Onkel Tom som var på besøk, og der skjedde det. Sauene kom tilbake til øyen!!! Og alle øyboerne med nye kjøkkenhager, dyre prydblomster og syns det er ok å ikke skubbe møkk fra trappen om morgenen klikket gale. Syns nesten de så litt sprø ut her jeg betraktet de fra avstand. Hørte bare bryddstykker av opphissede samtaler, men “Nå blir det lammestek” og min favoritt “håper Zhivagoen jager de på sjøen” ljomet gjennom hele sundet. Bonden kjeftet på far når han spurte om de gikk ute hele døgnet, og far mener det er fordi bonden er full av dritt (derav kroppsholdningen på bildet). Beiterett er en ting, men folkeskikk en annen, sier far. Og lar meg henge han ut på nettet istedet :)

Nå må vi sørge for at de ikke er så mye rundt brønnen vår. De kom igår, men far slapp meg ut, og siden har vi ikke sett noe sau. Jeg har vel bare den effekten på slike….. Og om noen vet et triks for å “humant” skremme de vekk bare ring voffofonen eller send en melding.

1 comment to Reisebrev nummer 2

 • Ikaros

  Ja sånn e det, vor lenge var Adam udi paradiset som man synger i sangen. Jeg vet att pappa pleier spare pelsen fra mig og Gwendolyn for det er kolleger som ligger den ut i hagen for å holde rådyr borte, fungerer på rådyr. Jeg får gå å prate med min cocker kompis hans foreldre har hatt masse sauer. Benmel som man bruker till busker kan fungere også.
  Ellers så hjelper det vel ikke att sette oppen lapp att det er fårikål til middag for de der fårskallene kan vel ikke lese.
  Lykke till med ulldottene og kos deg på ferien.

  Kram Ikaros

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled