fan klubb

Meta

De fikser og trikser

IMG_0043De styrer fælt disse menneskene mine. Jeg følger med. Mor synger, far hamrer og begge drømmer om en veloppdragen hund. Nå har de kjøpt nytt kjøkken til hytten min, og skal bruke maaange timer der og lage fiskekaker til meg. Det sier jeg!

Gi Kudos til denne saken!

4 comments to De fikser og trikser

 • Daxeé

  Er fiskekaker godt???
  Tenk å ha egen hytte, da. Du er heldig, du, Zhivago! Jeg vil også ha egen hytte med eget kjøkken. Så kan daxepappa lage gourmetmat til meg der :-D Høres genialt ut!

  Quote

 • Fiskekaker er godt. Det er kanskje best. Men daxepappa her et ansvar for å lage gourmetmat til deg uavhengig av hytte og alt. Du må bare ta og stramme han opp, slik at han tar din sarte sjel på alvor. Ellers må du bare forsyne deg av maten hans når han ikke følger med. Og trenger du tips der så er det: Vær rask, vær grådig og lat som om du er uskyldig :P

  Quote

 • Anne-Sophie

  Og jeg som trodde fiskekaker var kattemat. Så feil kan man ta.
  Heldiggrisen som har egen hytte, da!
  Anne-Sophie´s last blog ..Blek, men fattet

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Anne-Sophie: Og jeg som trodde fiskekaker var kattemat. Så feil kan man ta.
  Heldiggrisen som har egen hytte, da!

  Er lov å ta fei. Og jeg kan tilgi. Er en av de tingene som gjør meg gudommelig :P Men måtte bjeffe ganske høyt for å få hytte, så er ikke helt bortskjemt…

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled