fan klubb

Meta

Pelle Pinnsvin del 2

etter spurten

etter spurten

For de av dere som klarer å huske fra 3 til halv 4, så har jeg tidligere hatt litt lyst til å tygge litt på Pelle Pinnsvin. Men dere sa alle at det var en særs dårlig ide. Lur som jeg er, hører jeg på kvalifiserte råd av og til og har utarbeidet en helt ny strategi. Jeg løper så fort jeg kan i motsatt retning! Tipper det forvirrer de små taggeballene skikkelig :) Hurra for meg!

Gi Kudos til denne saken!

10 comments to Pelle Pinnsvin del 2

 • Anne-Sophie

  Husker Pelle Piggsvin, ja. Løper du? Her ligger du jo rett ut som et annet slakt!
  Anne-Sophie´s last blog ..Oooops!

  QuoteMy ComLuv Profile

 • Anne-Sophie: Husker Pelle Piggsvin, ja. Løper du? Her ligger du jo rett ut som et annet slakt!

  Er etter spurten det der. Du vet, med mine bein så blir det gjerne litt langt når jeg først løper.

  Quote

 • Daxeé

  Veldig god id´€ å ikke tygge for mye på Pelle Pinnsvin. Daxepappa forteller at Daxán var veldig glad i å knerte de stikkende vesnene. Han fikk i alt tatt rotta på seks stykker. Det medførte vonde sår i munnen hver bidige gang, og det er jo dumt. Mye bedre å angripe mindre farlige byttedyr – som f.eks. tyggebein, oksebein, pinner og daxepappas mat. Det sistnevnte får jeg egentlig ikke lov til, men jeg har allerede oppdaget at det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse…

  Quote

 • Daxeé

  Veldig god idé å ikke tygge for mye på Pelle Pinnsvin. Daxepappa forteller at Daxán var veldig glad i å knerte de stikkende vesnene. Han fikk i alt tatt rotta på seks stykker. Det medførte vonde sår i munnen hver bidige gang, og det er jo dumt. Mye bedre å angripe mindre farlige byttedyr – som f.eks. tyggebein, oksebein, pinner og daxepappas mat. Det sistnevnte får jeg egentlig ikke lov til, men jeg har allerede oppdaget at det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse…

  Quote

 • Daxeé

  Hmmmm. Åffer kom den kommentaren to ganger, mon tro? Du får slette den du syns ser teitest ut ;-)

  Quote

 • Daxeé: Veldig god id´€ å ikke tygge for mye på Pelle Pinnsvin. Daxepappa forteller at Daxán var veldig glad i å knerte de stikkende vesnene. Han fikk i alt tatt rotta på seks stykker. Det medførte vonde sår i munnen hver bidige gang, og det er jo dumt. Mye bedre å angripe mindre farlige byttedyr – som f.eks. tyggebein, oksebein, pinner og daxepappas mat. Det sistnevnte får jeg egentlig ikke lov til, men jeg har allerede oppdaget at det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse…

  Daxeé: Hmmmm. Åffer kom den kommentaren to ganger, mon tro? Du får slette den du syns ser teitest ut ;-)

  Jeg lar det stå jeg. Da ser det ut som om jeg har mange flere venner enn jeg egentlig har, og det ser jo tøfft ut da. Appearance is everything! Ellers er det veldig dumt med sår i munnen, for da er det ikke like gøy å gnuffle i seg menneskemat.
  PS! Vi stjeler ikke, det har jeg lært av halvbror Ikaros. Vi er glade opportunister som tar det livet byr på :)

  Quote

 • Ikaros

  Godt å höre att du har funnet en strategi som fungerar bra med de der taggeballene. Skulle det no väre slik att du har alt for mange av de, så kan noen gjerne få flytte hit då jeg har problem med huggormer ved tomten. Og de er dessverre fredlyste her. Og så er det for mye rev som spiser taggeballler (höres det godt!!) Men eg og min söster jobber på saken. Med reven altså :-)

  Quote

 • Ikaros: Godt å höre att du har funnet en strategi som fungerar bra med de der taggeballene. Skulle det no väre slik att du har alt for mange av de, så kan noen gjerne få flytte hit då jeg har problem med huggormer ved tomten. Og de er dessverre fredlyste her. Og så er det for mye rev som spiser taggeballler (höres det godt!!) Men eg og min söster jobber på saken. Med reven altså :-)

  Du får sitte ut noen mungoer i nabolaget. Her er ikke en eneste huggorm hvor jeg bor, da må vi opp på byfjellene. De trives ikke på Nordnes av en eller annen grunn. Er sikkert skitgøy å løpe etter rev da. Er jo nesten det vi er født til :)

  Quote

 • Ikaros

  jo eg har en nabo eg mener e mungo men det hjelper liksom ikkje, Gwendolyn var 1 meter å ta sin förste rev men den slapp presis unna. Men neste gang;)

  Quote

 • Ikaros: jo eg har en nabo eg mener e mungo men det hjelper liksom ikkje, Gwendolyn var 1 meter å ta sin förste rev men den slapp presis unna. Men neste gang;)

  Naboen mener nok at du er mongo, ikke mungo :P

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled