fan klubb

Meta

Et marimekkoisk luksusproblem

Sutregutt

Sutregutt

De har kjøpt marimekkoseng til meg. Kostet visstnok det kvite ut av øget sier far, og har fått streng beskjed om å ligge på den. Men ikke søren om jeg vil!!! Kan jo komme flekker på den! Og hva da? Jo, da får jeg beskjed om at jeg er en gris som ikke tar vare på tingene mine. Men hva gjør far da? Jo han setter meg ut på altanen. “For der er det ikke så varmt, lille venn. Så får du litt bris i pelsen”. Jommen sa jeg smør, for den altanen er på størrelse med et frimerke, og eneste stedet jeg kan legge meg er, ja nettopp, på den nye sengen han har lagt ut. Ååååååååå jeg blir gaaaaaaaaaal!!!!

Gi Kudos til denne saken!

Vote:

4 comments to Et marimekkoisk luksusproblem

 • Anne-Sophie

  Ha ha ha! Ække greit å være liten samtidig som du er så stor!
  Anne-Sophie´s last blog ..Oooops!

  My ComLuv Profile

 • Anne-Sophie: Ha ha ha! Ække greit å være liten samtidig som du er så stor!

  Nei, du skulle bare visst. Og det værste er at jeg faktisk laget en slafseflekk. Men fikk ikke noe kjeft da, men et griseøre. Skjønner ikke bæret!!!

 • Daxeé

  Mennesker er veldig rare. De vil ikke at vi skal tygge på alt mulig. Samtidig gir de oss masse rare ting å tygge på. Vi skal ikke ligge hvorsomhelst, men samtidig får vi mange plasser å ligge. Ikke søle flekker eller tisse inne, men ute er det greit å flekke til og tisse. Det blir jo like skittent ute som inne. Sukk! Det er mye rart en liten valp ikke forstår så godt. Glad jeg har en stor venn i Bergen som kan veilede meg.

 • Daxeé: Mennesker er veldig rare. De vil ikke at vi skal tygge på alt mulig. Samtidig gir de oss masse rare ting å tygge på. Vi skal ikke ligge hvorsomhelst, men samtidig får vi mange plasser å ligge. Ikke søle flekker eller tisse inne, men ute er det greit å flekke til og tisse. Det blir jo like skittent ute som inne. Sukk! Det er mye rart en liten valp ikke forstår så godt. Glad jeg har en stor venn i Bergen som kan veilede meg.

  Dessverre Daxeè. Enkelte ting tror jeg aldri vi finner ut av. Jeg tror rett og slett ikke de har noe logisk handlingsmønster disse menneskene våre. Vi får bare prøve å være glad i de som de er :)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled