fan klubb

Meta

Gode dager

img_0396Det er gode dager på Nordnes. Det kan jeg love. Solen skinner og jeg får kos hele tiden. Eneste lille skåret i min hundeglede er at far sier at jeg har satt han i bunnløs gjeld. Bare fordi jeg insisterte på å få hytte. Men så koser han meg mer og sier at jeg fortjener det, så gjeld får være gjeld og hurra for meg!

Han og mor var så stolt av meg i går at de nesten gikk i fistel. Jeg gjorde egentlig ikke noe spesielt spør du meg, men for de var det vist stort. Alt jeg gjorde var å kose meg skikkelig med en god lukt ute, og så sprang jeg bort og tisset et bosspann! Far mente klart jeg markerte, og mor hadde tårer i øynene over at veslegutten hennes holder på å bli stor. Når sant skal sies satt jeg meg bare ned og tisset som vanlig, og pillefykerten hang litt skeivt slik at det havnet på spannet. Men de var så stolte at jeg ikke ønsker å ødelegge for de. Hurra for meg igjen!

Gi Kudos til denne saken!

3 comments to Gode dager

 • Vargar

  Det der må jeg lære meg! Jeg er litt usikker på om jeg faktisk kan få det til, etter at dyrlegen maltrakterte nøttene mine, men det skal ikke være uprøvd!

  Vargar´s last blog post..Ikke Mor, men Bestemor forrådte meg!!!

  Quote

 • Anne-Sophie

  Katter gjør ikke sånn. Hannkatter, altså. Eller? Ikke min katt, i allefall. Han setter seg ned akkurat som ei gammal kjerring.
  Ha en deilig fredag, Zhivago!

  Anne-Sophie´s last blog post..Slanger og løver på Majorstuen

  Quote

 • Vargar: Det der må jeg lære meg! Jeg er litt usikker på om jeg faktisk kan få det til, etter at dyrlegen maltrakterte nøttene mine, men det skal ikke være uprøvd!Vargar´s last blog post..Ikke Mor, men Bestemor forrådte meg!!! #

  Spør du meg så tror jeg det er sterkt oppskrytt. Har lest at menn som står å tisser ikke får tømt blæren skikelig, og dermed er mer utsatt for prostatakraft. Er derfor far altid sitetr seg ned…opps…det skulle jeg sikkert ikke ha sagt. hehe

  Anne-Sophie: Katter gjør ikke sånn. Hannkatter, altså. Eller? Ikke min katt, i allefall. Han setter seg ned akkurat som ei gammal kjerring.
  Ha en deilig fredag, Zhivago!Anne-Sophie´s last blog post..Slanger og løver på Majorstuen #

  Som jeg sa til Vargar her, så er det ikke sundt. Kanskje katter er smartere enn hunder? Eller bare latere? Ikke godt å si…. Kjerringer er de i alle fall alle sammen. hehe.
  Ha en deilig uke Anne-Sophie :)

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled