fan klubb

Meta

Elektronisk skrytepost

Skrytebildet

Skrytebildet

Jeg har fått elektronisk skrytebrev fra min bror i Sverige. Han har vært og vist frem kjerringen i noe de kaller utstilling. I følge ryktene så gjorde vel hun det så som så, mens Prins Jagger renset bordet og festet inn i natten. Ble best i både det ene og det andre, og det er så fint at jeg må innrømme at jeg ikke skjønner helt alle bokstavene på sløyfene. Men det er jo ikke så rart. Far har jo nappet ut vettet mitt… Og siden vi snakker om napping, igjen, så kan jo jeg bare glemme å oppnå det samme. Jeg er jo ikke tøff lenger. Bare fiiiiin. Grrrrrrrr!

Gratulerer Prins Jagger :)

Gi Kudos til denne saken!

2 comments to Elektronisk skrytepost

 • Superhue

  Noe å henge på syttendemaifrakken! Jakter man som doktor Hund? Er det da evt kun ulv, eller gjelder det også andre raser? Hilsen jaktkåt østlending

  Superhue´s last blog post..Flyvende katt

  Quote

 • Superhue: Noe å henge på syttendemaifrakken! Jakter man som doktor Hund? Er det da evt kun ulv, eller gjelder det også andre raser? Hilsen jaktkåt østlendingSuperhue´s last blog post..Flyvende katt #

  Som den mangfoldige personen jeg er, så jakter jeg selvsagt. Katter, snøfnugg, kaker, kråker og duer er høyt på listen over mine favorittbytter. Selv om jeg må innrømme at bortsett fra kaker og snøfnugg blir det som oftest et noe magert bytte….
  Slik ordentlig jakt sier far at jeg ikke får lov til. Han sier at det er forbudt med en eller annen dustete lov i dette dustete landet. Grunnen er visst at jeg er så effektiv (selvfølgelig!!!) at jeg legger ned byttet selv. Så dermed må jeg klare meg uten jakt med børse og skudd. Men jeg kan være med og bråke. Det er jeg og flink til….

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled