fan klubb

Meta

Helledussen så bra dag!!!

Gjengen på Grimstadneset

Gjengen på Grimstadneset

For en knall lørdag!!! Tror aldri jeg har opplevd mer morro på en og samme dag før. Omtrent som om mor og far hadde skreddersydd dagen spesielt for meg. Laaaaaang frokost og do-tur i parken. Alltid en bra start. Og så bare rett i bilen og opp til bestemor og bestefar for å hente Doffen. Og de bare ga seg ikke. De kjørte oss ut på et stort jorde hos nabobonden og lot oss løpe og leke så mye vi ville!!! “Nå kan ikke livet bli bedre!” tenkte jeg. Men joda! De geleidet Doffen og meg over en haug til der bonden brente boss, og der var det tre andre hunder og. Både Tassen, Frida og mammaen til Frida (som forøvrig var litt sur på meg). Og en mengde pølsebiter for å sitte, dekke og komme. Jeg visste ikke så mye pølse var laget ennå. Litt inntil bondebålet fant jeg til og med en mus som var lett sprøstekt og mør. NAM NAM!!!! Men far sa æsjebæsj, og så tok dusten den fra meg og slengte den på målet. Den var jo helt perfekt jo!!! Etter å ha lekt en masse så tok de meg inn i bilen, og det betyr jo at alt det gøye er over. Men neida!! Det var rett opp til bestemor for boller, tyggebein, mer pølse, leking og mat. Helledussen så bra dag!!! Var så bra at når vi endelig kom hjem og menneskebarna forlot meg alene litt for å gå på kino så var det helt OK. Jeg trengte noen timer for meg selv på puten!! Phuuuuuu…..

Onkel Doffen

Onkel Doffen

3 comments to Helledussen så bra dag!!!

 • tante ingrid

  hei, savner dere gutter – både zhivago og lille onkel doffen! dere er sååå søøte! hører at du skifter pels nå Z? blir spennende å se hvordan du ser ut neste gang da ;) ikke gjør noe jeg ikke ville gjort, so long

  Quote

 • tante ingrid: hei, savner dere gutter – både zhivago og lille onkel doffen! dere er sååå søøte! hører at du skifter pels nå Z? blir spennende å se hvordan du ser ut neste gang da ;) ikke gjør noe jeg ikke ville gjort, so long

  Jeg tenker altid: Ville tante Ingrid gjort dette??? Og så gjør jeg det :) For du gjør jo alt jeg ville gjort, ikke sant??

  Quote

 • Daxán

  Schtilig med sånne dager da menneskene omsider forstå hva som skal til for å gjøre en vovve glad :-)

  Daxán´s last blog post..Dachsknipset: I krokusenga

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled