fan klubb

Meta

Meg og CIA

Jeg har hele tiden trodd at jeg bare var en ekstra bedårende og ekstra pen og ekstra klok ulvehund-valp, med litt poet og litt doktor i det tjukke hundeblodet. Men så viser det seg i tillegg at jeg er født inn i intriger, ja jeg er en hårete brikke i den kalde krigen! Så poetisk spennende! Samtidig er det litt skummelt at en nobelpris er ikke lenger bare en nobelpris. Og at min forfar Borisk Pasternak stakkar liksom ikke skulle skrive bedre enn Karen Blixen egentlig. Fy flate! Vov, vov, knurr, sier jeg bare! Men på den andre siden: hvis det nå er noen irsk ulvehund i denne verden som virkelig er skikket til agent-og spionasjevirksomhet så må det være meg!

http://www.bt.no/utenriks/article787123.ece

Hilsen 008Zhivago

Bloggurat

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled