fan klubb

Meta

Har ikke tid


I dag har jeg rett og slett ikke tid til å fortelle så mye. Sinnsykt mye jobb på gang. Etter at jeg fikk den awarden har jeg tatt litt av, så driver å koder en helt ny hjemmeside bare for meg. Så da blir det gode greier!! Vel… må vel innrømme at jeg har hatt tid til å løpe som en gal sprellemann ute i snøen og, for uten frisk luft fungerer jo ikke hjernen. Behold! I morgen eller overmorgen åpner jeg kanskje en vidunderlig ny verden! Lurer og på om det er lenge til min bror Jagger blir konge…. Han er jo allerede prins.
Gi Kudos til denne saken!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled