fan klubb

Meta

Halvbror med futt!

Under fanen Min Familie presenterer jeg i dag min halvbror Malte. Han er mitt store forbilde på innkalling. Det vil si, vanligvis er han flink. Men av og til må man jo bare gi jernet ikke sant? Vi er jo personer vi og! At de der menneskene ikke kan få det inn i de nesten hårløse (og fars sitt helt hårløse) hodene sine!!! Av og til vil vi bare få strekt litt på beina! Take it away Malte!

Gi Kudos til denne saken!

2 comments to Halvbror med futt!

  • Malte

    Hallå där lillebror!
    klart du ska lära dig inkallning på mitt vis, det är skitkul och bry dig inte om människorna ropar att du ska stanna, det är bara springa på tills du själv vill stanna!
    Lite tips: kör järnet och ha skitkul

  • Zhivago

    Har aldri planlagt noe annet. Om de ikke har kake da…. kan være jeg er villig til å prostituere meg litt for kake…. kaaaakeeee.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled