Jeg har fått award!

Jammen santen er det ikke noen som har gitt meg en slik stilig award for kreativ blogging!! Er så yr at jeg røyter, selv om jeg egentlig skal nuppes. Her skal det bli vei i vellinga! Premie!!! Det betyr vel og penger, makt, venner, damer, raske båter og alt jeg peker på uten at jeg trenger å peke engang! Aaaaaah! The sweet life! Jeg har fått dette vidunderet av vennene mine i redaksjonen på Aza-what. Det er kule hunder det! Og pene! Spesielt hun der azaen jeg har et lite avstandschrush på. De er pene de andre og altså! Liker slike bustevoffser med deilig pels å nappe i. Grunnen at de har sett seg ut lille meg (som veier et par og førr og er 5 og en halv måned nå) er som følger:
Zhivago- vår ulvehund på nett, hver gang vi leser bloggen ler vi så tårene triller.

Nå skal jeg jammen santen ta meg sammen og gjøre denne bloggen ennå bedre, for dette var gøy. Far og mor skal få tat diktat til de blir sår på fingertuppene.

Jeg må jo og nominere noen for denne prisen, og får selvfølgelig min kjære, svenske bror Wigge i tankene med en gang. Ikke bare er han en dyktig fyr som skriver bra, men han sliter med noen særdeles late eiere, som ikke gidd å gjøre noe! De åpner ikke skapdører, de slukker ikke av lyset og de gidder faktisk ikke engang ta av seg sokkene selv når de skal legge seg om kvelden!!! Så Wigge trenger, og fortjener, en oppmuntring.

PS! Om det er noen som lurer på hvorfor jeg bruker så mange utropstegn, er det fordi at et utropstegn er det tegnet som beskriver meg best. Så det så!

Reglene for denne awarden er vistnok som følger: 1. Vinneren kan kopiere denne logoen til hans/hennes side 2. Lag en link til han/henne du fikk awarden fra 3. Nominer minst 7 ( for hunder 1) andre blogger 4. Lag linker til disse bloggene på bloggen din 5. Legg igjen beskjed på bloggene til de nominerte.
Gi Kudos til denne saken!


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

One comment til “Jeg har fått award!”


  • Comment from Wigge

    Tack så jätte mycket för uppmuntran det var precis vad jag behövde. Man får stå ut med så mycket hemma hos mig och vem vet vad som kommer här näst.
    Hej hej från halvbror Wigge


Få det ut: